Om oss

Om LUX Elektro AS

LUX Elektro AS ble etablert i 2016 av daglig leder Daniel Møller Warmedal. Siden den gang har vi utvidet med Jørgen Krogseth som medeier og flere ansatte. Vi har utført tusenvis av oppdrag, og har en god og lang kundeportefølje.
Dette har gitt oss en sunn og god vekst der vi har fokusert på kvalitet foran kvantitet, som gir fornøyde kunder som velger å benytte oss igjen neste gang.
Vi har blitt kåret til Gaselle-bedrift flere år på rad.

Med god service og høy kvalitet i fokus skal LUX Elektro være en trofast elektriker du blir fornøyd med.


Plassert sentralt på Nygårdskrysset dekker vi hele Follo (Drøbak, Ås, Ski, Vinterbro, Nordre Follo, Vestby) og Oslo syd.


Vi skal alltid være konkurransedyktige på totalpris ved oppdrag og matcher gjerne et konkurrerende tilbud. Vi setter alltid kvalitet på utstyr og tjenester foran lavest mulig pris, til det beste for deg som kunde.
Alle våre oppdrag inkluderer all lovpålagt dokumentasjon og vi har integrasjon mot Boligmappa slik at du ikke trenger å tenke på oppbevaring av dokumentasjonen.


Vi server både private kunder, borettslag og bedrifter og tilbyr rammeavtaler som gir kunden forutsigbarhet og en fast elektriker de kan stole på.
Siden oppstarten i 2016 har vi hatt over 5000 oppdrag og en stadig økende oppdragmengde med tilbakevendede kunder,
Av våre faste kunder finnes blant annet Hennes & Mauritz, KappAhl, Lindex, Europris, Nille, Peppes Pizza samt flere borettslag og privatkunder.

Høy kvalitet


Vi bruker kun produkter av høy kvalitet som holder den standarden vi etterstreber å holde på vårt arbeid. Våre medarbeidere har grundig opplæring og er utdannet i henhold til det siste av regelverk og skal holde den høye standarden vi ønsker å levere til deg som kunde

Lokal tilknytning


Som en seriøs, lokal aktør er vi aldri langt unna dersom du trenger vår assistanse. Vi etterstreber derfor å utføre kvalitetsarbeider til konkurransedyktige priser.

Fornøyde kunder


Du som kunde er vår viktigste prioritering. Vi skal være din foretrukne leverandør av elektrikertjenester i vårt område.

Kan anbefales. Fikk lagt om el-anlegg og lagt 60 m2 varmefoile ifm nytt kjøkken og stue. Veldig hyggelige. Fakturerte som avtalt, ingen ting extra. Altid på ballen ifm spørsmål :-)


Espen Skau

Lette å få tak i, kom til avtalt tid og gjorde en god jobb. Prisen var også veldig god. Vi er superfornøyd, og bruker de gjerne igjen.


Anders B. Johannessen

Brukte LUX til renovering av sikringsskap og til å legge opp ny kurs.
- Veldig profesjonelle
- Lett å få tak i
- Kom som avtalt
- Fakturerte som avtalt
- Ryddet etter seg


Duncan Bates

Våre ansatte